Wordt jij ook blij van minder werk?

Bram Pape, ontwerper en eigenaar van Creastone

Orders uit mijn beide webwinkels worden automatisch overgenomen in Snelstart.
Ik had wat specifieke wensen en zocht een partner waarmee ik kon sparren, andere partijen waren niet flexibel en wilden zelfs geen maatwerk bieden. Via CCV Shop kwam ik in contact met Service4IT. Zij hebben de koppeling op basis van mijn wensen uitgebreid, deze draait naar volle tevredenheid, mijn boekhoudster heeft veel minder werk en dit bespaart veel kosten. Daarnaast is het contact erg fijn en persoonlijk!

creastone.nl

Jos Schellevis, eigenaar van Magna Hifi

Via via kwam ik in contact met Jeroen. Het was een prettige klik en hij snapte heel snel wat ik wilde bereiken met onze webshop en heeft voor ons een koppeling gemaakt die aan al onze wensen voldoet. Dit was niet eenvoudig en een klant en klaar oplossing was niet voorhanden. Het ontwikkeltraject was prettig met constant feedback en ook goede nazorg. Van harte aanbevolen als u uw bedrijf verder wil automatiseren!

https://magnahifi.com

Mariska Veehof, eigenaar van Autishop

Het contact met klanten en inpakken van de bestellingen vind ik het leukste om te doen. Ik heb geen verstand van boekhouden. Samen met mijn accountant hebben we de koppeling ingesteld. Ik heb een goed overzicht in Snelstart van de facturen die nog betaald moeten worden. Gelukkig heb ik hier verder geen werk mee.

autishop.nl